lägenhet!

hemma..!
blev inge rida . gjorde typ inget. mamma var och kollade på en lägenhet idag. en 1:a.
men den var så äcklig så mamma sa nej till den. men hon ska kolla på en annan lägenhet.
den ser ju lite mysig ut. den ligger på torgatan. typ där jag bor så det är skönt.
hoppas den blir bra!
ska vänta på nu igen att idol börjar. och jag hoppas jazz bruden går vidare ;)!
och kan inte välja någon av killarna för alla var superbra!

mot stallet

nej men nu ska jag till stallet igen..
ska bara äta upp min lunch för sen gå till Lise. tror inte jag kommer få rida idag. så får väl bli en annan dag isåfall.
hoppas man hinner hem till idol iallafall.
hörs senare!

Vill ha bebisarna nu..!

god morgon !
har varit vaken kanske en timme redan. vaknade av att min mamma kollade på mig .. och efter det kunde jag inte somna om. som ni ser blev det inget stall iallafall. rätt skönt för jag är väldigt trött känner jag. idol ikväll som jag ska kolla på med Lise som vanligt ;)
ikväll blir det nog pizza. mamma jobbar kväll så. väldigt skönt att vara ledig oxå.
och jag hoppas jag får bebisar imorgon..
eller på lördag. helst på fredag för då kan får ju Jennifer se dom för hon ska ju sova hos mig på lördag.
längtar tills dom kommer. om dom kommer. jag tycker hon är stor. hjon har fått en liten mage där fram sen är hon lite bredare. så tror nog hon är med bebisar. det märker vi. om dom inte kommer i helgen så är hon nog inte de. om dom inte kan gå över tiden .. det har jag inte en aning om.. ><
så synd att Lise inte fick några bebisar.. :( hon lurade ju bara oss att hon hade bebisar i magen..
hon hade fått massa fina ungar för mamman är så finfin ^^,
men nu ska jag kolla klart på Tarzan som jag aldrig kollade klart på förut när jag såg den. Tarzan äger fett..! ;)

goood natt

tyckte Simon skulle gått vidare för hon var så jävla skön ju...!
men jag tycker att det var bra att vad hon nu hette gick vidare..
nu ska jag lägga mig i sängen och kolla film eller nått sen sova.
vet fortfarande inte om jag ska med till stallet imorgon eller inte. men hoppas jag får veta innan jag somnar iallafall.
så jag inte ställer klockan i onödan .
och bara förde , jag ska med.
så nu ska jag verkligen sova. ska fan upp halv 9....
så tack för idag , HEJ DÅ HEJ DÅ...♥

idol 2010 är bättre än dom andra. kan bero på att jag inte kollade på dom andra...

så nu mår jag bättre. väntar på att idol ska börja igen så ska jag kolla på det sen sova. ska kanske med Lise till stallet imorgon. klockan halv 10...... menmen.
ganska trött nu så somnar nog gått ikväll. jag har börjat äta manna gryns gröt typ jätte ofta nu. eller åt det när jag var hos Hasse. men köpte gröt i dag så längtar tills imorgon bitti så jag kan äta det...!
det är verkligen gått och jag har lixom aldrig varit så förtjust i det förut men nu så är det skit gått.
och jag gillar bagge, han är så sköön!
men nu börjar idol så tjaaråå så länge!! ;D
bagge-puff_1248915a.jpg (440×459)

.............

har inget att skriva. mitt huvud kommer snart sprängas . så grymt jävla onnnnttttt!

Jennifer idag! ♥

slutade 2 idag. ska jobba med nått HK arbete nu. och vänta på jennifer som kommer om en halv timme typ.
skönt att vara mer ledig ! imorgon ska jag kanske med Lise till stallet. och om jag får rida så ska jag göra det! måste sluta vara så rädd...!

film sen sova, nattii ♥

arg jag blir! Sassa skulle ha gått vidare på idol! fast ho som gick vidare var bra. men Sassa var bättre!! för första gången röstade jag, och röstade då på Sassa. slösade hela 5 kr... :(
3447786819.jpg (420×238)
nu ska jag kolla på tarzan 2 !... och sova......
tarzan2.jpg (350×500)

skönt att vara hemma..!

ko hem vid 6 tiden. har varit med Lise och ätit polkagrisar^^ och kollat på idol. nu väntar jag på att det ska börja igen. imorgon är det skola så måste sova efter det. ska bli så skönt att få sova i sin egna säng! jag trivs väldigt mycket i svart hår. skönt att ha det igen.
har fixat lös håret oxå. klippte det för det var väldigt för långt. lite långt nu med. men om jag klipper det mer så blir det nästan som min riktiga längd. och det vill jag ju inte ha. vill ju ha massa långt ^^
men nu ska jag göra inget!....

snart åker vi hem moot Gnesta!

nu ska vi snart ge oss av mot Gränna. fick reda på idag att det är en tjej som har varit jätte dryg mot mig typ 07 och slog lollo så fick jag veta idag att det är Hasses dotter! det tyckte jag var ganska roligt. och än idag kan jag få bitch blickar från na så dte är ännu roligare..
men iallafall. vi ska ju med hämta Bamse idag med. sen ska jag kanske kolla på idol med Lise hos mig ikväll. sen imorgon ska jag vara med Jennifer ! men nu ska jag packa ihop mina grejer :)!

Imorgon får jag träffa min efter längtande Bamse! ♥

nu hade jag tänkt sova lite. imorgon åker vi ju hem. vi ska åka förbi Gränna med och kolla runt lite och köpa polkagrisar ^^!
det är ju 33 mil hem så det är en ganska lång resa.
vi ska åka direkt till pappa i trosa och hämta Bamse ^^ och på tala om pappa, så har han träffat en ny tjej som heter Anna, precis som jag ;D dom ska tydligen snart flytta ihop och dom har då varit tillsammans i 2 dagar ?.. snacka om att ha bråttom till allt... -.-
jag saknar Bamse så grymt jävla mycket faktiskt... pappa säger att han saknar mig med för han går bara runt i lägenheten och gnäller. och så gör han hemma med när typ bara mamma är hemma och inte jag. sen när jag kommer hem så är han inte alls så. så aa han älskar mig ^^! och jag älskar han, min lilla Älsklig är vad han är! och ingen ska få ta han ifrån mig. har verkligen blivit fast i han nu eftersom jag haft han så länge.
nu ska jag sluta snacka om min hund, kan inte tro att i tycker det är så intressant...><...
men nej nu säger jag god natt och sov gott alla som nu ska sova! ♥

kläder

Lite kläder
och mitt nya hår

duma internet

jävla kuk internet, var tvungen att slå in en kod förut lixom.... som om jag hde den med mig . nej det hade jag inte. men Lise var snäll och var hos mig och skrev den till mig så nu har jag internet ^^!
var ju och handlade med mamma förut. lite tråkigt var den för den fanns inga affärer typ inte ens H&M fanns. lite dåligt. men lite fick jag köpt och jag är nöjd^^
kommer bilder på det jag köpte senare.

God morgon allesammans. ♥

God morgon. nu är det bara jag och mamma här. över natten oxå.. Hasse är och jobbar någon stans så han ska vara borta hela vecka. mamma och jag ska ju åka och handla idag men det skulle komma en kille mellan 1-3 som ska fixa nått. så vi kan inte åka fören han varit här. så hoppas han kommer vid 1. ska kolla tv nu.

film dags

nu ska jag ta min sista cigg och sne gå ner och lägga mig. ska lägga mig och kolla på camp rock 2. och sen blir det väl sova. jätte sugen på att läsa min bo men tänkte spara den tills i morgon. kanske slänger in ett sista inlägg innan jag somnar om jag orkar ;) ♥

Camp-Rock-2-Movie-Poster1.jpg (440×491)

läsa läsa läsa

Sitter och kollar på ensam mamma söker. men nu var det slut. ska lägga mig och läsa igen tänkte jag. sen ska jag väl kolla mer tv. imorgon blir det shopping! längtar , vill verkligen ha nya kläder..!
gillar verkligen boken jag läser. riktigt bra faktiskt. och min mamma är en tönt...

läs dag

jag har typ bara läst idag. boken är snart slut. duschat har jag med gjort. kollar på någon svensk film men vet inte vad den heter.  tror nog jag ska lägga lägga mig i sängen och läsa lite till faktiskt.

bajs dag !

den här dagen är så seg och tråkig. finns verkligen inget att göra. sitter och kollar på någon sjuk film på 4film. kallt som bara det är det ute oxå! så ute kan man inte vara heller. och trött som bara den är jag vill ta en jätte lång dusch men varm vattnet tar ju slut så snabbt..

god morgon

vaknade för ett tag sen av att barnen kom och väckte mig och sa att det var dags att gå upp.. låg och läste i 2 timmar igår, boken Sandor/Ida väldigt bra bok. ska lägga mig och läsa nu med hade jag tänkt. har halva boken kvar ska försöka läsa klart den tills jag kommer hem. för lästa nästan halva boken igår. ska ha den till mitt författar grej i skolan. idag blire bara en lugn dag. blåser som fan ute som ute vill man inte vara. barnen åker hem till sin mamma imorgon. ganska skönt. men nu ska jag läsa lite.

sov dags..

jag orkar inte skriva nått. nu ska jag sova! så himla trött

Flashdanse

har precis kollat på flashdanse men mamma och Hasse och barnen. den filmen gillar jag verkligen mest för att det är Jennifer Beals med i den. hon som spelar Bette Porter i the L word. flashdanse gjordes 1983 så den är ju väldigt gammal men väldigt bra. just nu är det så sjukt varm här inne så det är sjukt! 27 grader här inne. inte alls så skönt. för varmt. ska gå ut på ballen och ta lite loft och en cigg hade jag tänkt!

Lördags mys! ♥

nu har vi tänt brasan för det är så kyligt har inne. så ska vi snart äta. har småfotat lite med Ebba oxå ^^
blir en god middag med. ikväll blir godis och lördags mys.
det gillar vi.♥

majs?

har precis varit och snott majskorvar från andra sidan gatan. jag gillar inte majskorvar men jag har aldrig smakat. fats jag hatar majs så tror inte jag gillar det där.

lunch dags

vi har varit inne i Falköping och kom precis hem. handlade lite mat osså. lilla Ebba somnade i min famn igen i bilen. hon är så himla mysig ^^ när jag kommer hem ska jag färga mitt hår svart så ska jag köpa Lises lös hår för 250+ ett par byxor hon ville ha som var mina. nu ska jag äta lite lunch för jag är hungrig...!

vaken tidigt.

gick upp vid 9 idag och har precis ätit frukost och just nu sitter jag och röker på ballen. skit trött är jag. och dåligt väder är det här. ska gå upp och kolla på barnprogram med ungarna nu och slappa lite i soffan. igår kväll dampade jag sönder på min jävla dongel. dn kopplar ju ifrån sig efter typ 10 min så man blir tvungen att koppla upp den igen. väldigt irriterande..! mn nu blir det tv:en.

en tråkig fredag natt...!

nu är jag typ inte alls rött. sitter på neder våningen och kolla på dödligt vapen 2 på 5:an. riktigt kul liv man kan ha. finn inget annat att kolla på. han har massa tv1000 men det är ju bara porr på dom... och det har inte jag riktigt lust att kolla på faktiskt. röka vågar jag inte heller göra här. för det är så jävla mörkt och läskigt utanför. och Hasse har bara en balle på övervåningen men dom sover ju så vill inte springa upp och ner där ifrån varje gång jag ska röka. för då vaknar mamma för det finns ingen dörr in till doms rum heller. i natt ska jag sova i samma rum som Linnea och Ebba. men har kan man inte sova länge för barnen går ju upp runt 9 tiden. men Ebba kommer nog vakna väldigt tidigt för hon somnade vid 5 tiden förut och har sovit sen dess. men ska försöka att inte sova länge så jag är tröttare på kvällen så jag lägger mig tidigare. imorgon skulle vi kanske åka in till Falköping. men vet inte riktigt vad vi ska göra där men hoppas nått roligt så tiden går snabbare så man kommer hem någon gång!
nu ska jag vara uppe en stund till sen ska jag väl krypa ner sängen skulle jag tro. och hoppas att jag somnar!

Vill redan hem...

precis kollat på idol. och nu kollar jag på de upp för dörrarna på 4:an. är skit trött så blir nog en tidig sömn i natt. finna ändå inget att göra har så. känner ju inte en ända människa har..så det är ganska trist. ska kolla klart på filmen sen blir det nog lite L word kanske?...

lite bilder

nu är jag väldigt mätt och ska slappa framför tv:en. Ebba var så söt förut och somnade i min famn. lagt in bilder nu och hur det ser ut på övervåningen här. ganska fint faktiskt ^^
Begravningen

Så nu är man framme i Falköping..

nu har jag kommit fram till Hasse. har varit här ett litet tag. väntar på att maten ska bli klar. sitter och kollar på barn filmer med Pontus och lilla Ebba ^^ hon är s grymt söt och ska alltid klänga på än ^^ väldigt trött efter den långa resan. har fortfarande inte lagt in bilderna på datorn än från begravningen. men gör det när barnen har lagt sig för just nu håller ebba på och trycker på massa knappar och är väldigt jobbig! ><... skriver mer sen!

Mot Falköping

nu är man vaken då. en tjej kommenterade och frågade vart jag skulle. tycker att det är det ända jag skrivit om den senaste veckan.. men jag ska ju till Falköping idag men min mamma. vi ska ju till hennes kille Hasse. ska ju åka runt 12 och sa till mamma väck mig 11 men nej nej hon väcker mig halv och ba tjatar som fan att jag ska gå upp.. nu sk jag väl packa ihop datorn oxå sen lite andra saker. och eftersom jag har dongle så så kan jag sitta lite i bilen oxå. så kommer slänga in en kommentar sen ;)

packat klart så nu blir tv sen sova! ♥

så, nu är jag typ klar. orkade inte mera. datorn ska ju ner oxå. men den packar jag ner imorgon. nu ska jag då kolla lite tv och sen sova. vi åker typ 12 imorgon ska så ska upp vid 11. vi är typ i Falköping vid 3. det är typ 33 min till Falköping. det är väldigt jobbigt att sitta i en bil så länge. hoppas bara att vi inte hamnar i bil kö. det är så jobbigt..! men nu blire tv en liten stund sen sova.
God natt ♥

packa!

nu ska jag packa lite sen lägga mig. varit hos Lise och kollat på film. Lise åker med oss. vi släpper av henne i Linköping hos hennes kille Tim. så slipper hon åka buss ;) men nu ska jag packa .

skriver nog ett sista inlägg senare om jag orkar !

jag hatar begravningar..

nu är jag hemma från begravningen. det var 3 små barn som grät jätte mycket. för Birgit var ju deras mormor. och då började jag med stört tjuta! fört trodde jag att jag kommer nog inte gråta. sen hörde man och såg dom gråta så då tyckte jag det var jätte hemskt. var hos morfar efter ett tag oxå. lägger in bilder sen. för har inte lagt in dom på datorn än. och jag rökte en cigg vid 12 i morse sen en precis nu. det var skit skönt. för har hänt hela jävla dagen att jag verkligen behövt en cigg. men nu fick jag en!

TE, L WORD, SOVA? najsss

nu har Bamse åkt så nu är jag depp.. ska göra te och sen kolla på L word. jag har skaffat en sån där dongel eller vad de heter, så jag kan typ inte ladda ner filmer nu för det kommer ta så lång tid... men men. får be Lise ladda ner filmer åt mig som jag kan sno sen ;) som sagt ska jag göra te kolla L och sen sova. begravningen börjar halv 2 imorgon. vi ska åka klockan halv 1 till s-tälje. kommer kunna röka nått under den dagen.. mamma skäms så mycket att jag röker så får röka framför henne men inte framför mormor eller morfar?   hmm.... aja får väl se till att klara mig. finns inte så mycket annat jag kan göra. men ha en trevlig kväll, natt kanske ?

Bamse åker nu :(

nu är jag hemma från bion! pappa kommer snart för att hämta Bamse. jag hatar det för jag vill verkligen inte vara ifrån honom en hel vecka! bion va bra. rolig film! nu ska jag deppa för att jag lämnar Bamse...

skolan

heej! jag gick upp klockan 7 och nu är klockan lite över halv 8. gud så snabb jag är. och har både sminkat mig och fixat håret! Mulle och Prins mår väl sådär idag. lever gör dom båda som tur är iallafall. Mulle är fortfarande svullen vid halsen men hoppas den går ner. jag drömde i natt att jag var med Shane och Carmen på en båt. så hoppade vi av och satt oss på ett hotell. sen så sjöng vi tillsammans. sen drömde jag en annan dröm att min hon hamster stoppade in sina bebisar som hon kommer få i sina kinder , fett lebbbiiigt var de ! men nu skajag snart till skolan !

mulle har misshandlat prins :(

nu har jag precis ätit. väntar bara på Lise nu. för det har vist varit slagsmål i buren. så min älskade prins är skadad :/ så bi ska göra rent de. sen är det ju idol ikväll som jag ska kolla på.

Vädret gör mig deprimerad!

Vädret är inte alls kul idag. har städat lite och nu håller jag på oh kollar på L word. på säsong 3 nu. mamma kommer hem snart. och då blir det pizza ! ingen av oss orkade laga någon mat så. imorgon är det ju skola. skönt att bara gå en dag i veckan! och samma sen nästa vecka. väldigt skönt. nu ska jag fortsätta kolla på L word!

The L Word ♥

städ dag !

ja idag sov jag visst länge. vaknade vid halv 1 idag. skit skönt var det men nu känner jag mig bara stressad. mamma kommer hem om typ 3-4 timmar. och jag är ju trött nu s man orkar ju inte dra fram damsugaren nu liksom. men man måste ju. fast ska börja med att diska . först ska jag slappa lite till och ta en cigg ! ;)
och bara för jag har blivit förälskad i Shane!♥

väldigt nattblogg

har fortfarande inte kommit i säng än. eller jag ligger i sängen men har inte somnat. ska försöka sova nu. försökte förut men lyckades inte så bra.. :( men nu hoppas jag att jag lyckas!

så god natt igen då!

God natt dom som fortfarande är vakna ;)

Lise blev visst kvar. och är än kvar. börjar bli trött så hon ska nog gå snart. för jag måste sova känner jag. kan ju inte sova hela dagen imorgon eftersom jag ska städa och så. nu ska jag nog röka sen måste jag sova.

Så nattii ♥

ut med Bamse

sitter här med Lise. vi ska snart ut med hunden. sen så ska jag kolla L word och sova. men slänger nog in ett sista inlägg senare !

dusch dags!

precis ätit lunch och varit ute med Bamse. nu ska jag hoppa in i duschen och ta en varm duscha. har typ ont i hela ryggen inte alls så skönt. ska börja små plocka idag oxå. imorgon ska jag ju damsuga och allt annat. mamma kommer nog imorgon kväll. vi ska säga upp vårat bredband och köpa trådlöst istället. hoppas då vi gör det innan vi åker så har jag internet i bilen. vi kanske ska åka på tordasg istället frecis efter begravningen och när vi har varit hos morfar. så kan man sova ut på fredagen istället för att åka bil hela den dagen. vi skulle se hur sent det blev hos morfar. men nu ska jag duscha!

varför inte vara lesbisk liksom?

hahaha pratade med mamma nyss. så ville jag lägga på för jag skulle kolla på L word. hon ba du kommer bli lesbisk om du kommer mer på de där. jag ba jaha men stör det dig om jag är det, hon ba nej vadå är du lesbisk hahaha jag ba men hej då hon ba aha hahah hej då. typ skrattade i varje ord hon sa. nu kanske det inte låter så kul men det var kul ! 


så gosiga djur jag har !^^

Bamse har blivit störd. alltid när jag ska ut och röka följer han efter mig och sätter sig på stolen bredvid...



och när jag kom in var Maja så gosig och kom och la sig framför mig ^^
^

nu ska jag titta mer på L word. snart kollat klart på andra säsongen.

God morgon allesammans. ♥

kände mig lite dålig idag så blev hemma. kanske ska gå senare om jag känner mig bättre, vi får se.
vädret är väldigt tråkigt så de gör mig deprimerad. skit väder.. fryser gör jag oxå. har en springa på ballen om jag stänger den blir det så instängt och det hatar jag. så hellre fryser jag. men nu ska jag göra en kom te och kanske en maka och se hur jag känner mig. ♥




Morgon bild!

te är alltid gott när man fryser om fötterna !

har precis kommit in från att ha träffat Hanna en stund. länge sen jag träffade henne så det var trevligt. vi skulle fota lite men blev visst bara att vi snackade lite istället. det var verkligen svin kallt ute så skönt att vara inne. den är bara 9+ ute men känns som om det är typ 9 - ute ! ska göra en kopp varm te och en kvälls macka och kolla på two and a half men. efter det blir det nog lite L word sen sova !

blev en bild iallafall!



Shane är så otroligt snygg bara..!

satt och rökte så fick jag värsta braiga bilden i huvudet. tänkte måste bara rita den snabbt så jag inte glömmer bort den så jag kan rita den sen när jag orkar. men jag fastnade på bilden. den blev inte alls som i mitt huvud. inte alls nöjd. men jag har inte gjort detaljerna så noggrant. och den ska vara ett träd hon lutar sig mot bara att jag suger på att göra trän. så vet inte hur det blir med de... 

såhär ser den iallafall ut nu.


den får bli en liten bild. för dom ser ganska muppade ut i ansiktet så aa..
nu sk jag fortsätta kolla på  L word han inte se så länge ju eftersom fick cp bra bild i huvudet.
som inte alls blev cp bra på papper! 

kan lika gärna slinka in en skiiit snygg bild på Shane och Jenny i L word.
Jenny den långhåriga. och Shane den yber  snygga!!gaaaaaa
man vill allvarlig knu**a henne när man ser henne!

hatar att man måste skriva en rubrik, jag är så dålig på att komma på en!

precis ätit mat och varit ute med Bamse. kanske ska träffa Lise senare när hon kommit hem osså.
imorgon är det skola så då måste man upp tidigt. jag cyklar ju till skolan. och jag har astma. och jag glömmer varenda gång att ta med mig min astma medicin, så när jag kommer upp till skolan kan jag verkligen inte andas och det är inte alls skönt. då får jag bara panik och andas skit snabbt fast den är sakta jag ska andas. så måste verkligen komma ihåg att ta med den. ska kolla lite på L word nu. har inte sätt ett ända avsnitt idag så nu måste jag se de !
JAG LÄNGTAR EFTER SNÖ!...

nu ska jag rita lite då..

nu är jag hemma från min lilla shopping runda på ica. handlade vanliga vita papper sen pennor med sudd på ^^ sen så liten perm? eller va det nu heter så jag kan ha någon stans att lägga mina papper i.



så för alla papper jag köpte åker pengarna till barncancer fonden. så nått bra har jag gjort idag ! Elin köpte med dom så hon har oxå gjort nått bra idag ;)

.

pappa är här. han ska hem med kvart i 3 tåget. då ska jag ner med elin för hon ska rösta. sen ska jag till ica och handla lite saker. och lite rit papper oxå tänkte jag

många lediga dagar!

God morgon! trodde jag skulle få sova länge idag för att jag inte somnade fören klockan 2 men så blev de inte. idag ska jag bara ta det lugnt. pappa kommer sen och hälsar på en stund. ser gaska förjävligt ju här. men på tisdag ska min klass till Stockholm på någon jävla Stockholm runda. och det ska inte jag med på.och mamma kommer hem på tisdag oxå ju. men då ska jag iallafall ta in madrassen till mitt rum och damsuga och diska allt. nu ska jag snart ut med hunden och sen äta frukost.
och gud vad mycket lediga dagar jag får. först nu på tisdag sen torsdag och fredag. sen veckan efter de ba måndag, tisdag, sen skolan på onsdagen sen är det studie dagar torsdag fredag.. fett skönt!

nattblogg

nu ska jag bara kolla klart på filmen sen ska jag nog kolla ett avsnitt av L word sen blir det nog sova. är inte alls trött men blir väl de när jag väl försöker sova. skriver mer imorgon.

God natt. ♥

.

nu titta jag på Lost and found på 3:an.




hade lite tråkigt så jag ritade lite smått. och slarvigt. 




ritade av någon bild från google.



Notting Hill

ligger på madrassen ute i vardagsrummet och kollar på Notting Hill. ska typ ut på loftet och ta en cigg med Andreas :) tänkte vänta tills reklamen om den nu kommer snart. mamma kommer hem på tisdag istället för onsdag. och på onsdag ska jag och mamma åka och se på bio. tror vi ska se i rymden finns inga känslor. hört att den ska vara rolig. sen nästa måndag ska jag och mamma handla i Falköping. ska blir roligt att få lite nya kläder. måste ha nya skor oxå. så tänkte tömma mammas plånbok ;)

mitt hår är så tråkigt.....:(

nej blir nog att ta en duscha istället. för det skulle vara jätte skönt! tror nog jag behöver en heller. 
jag är jätte sugen på att klippa av mitt hår men jag vet att jag kommer ångra mig när jag gör de, men är verkligen sugen. en snygg kort frilla. tog väldig lång tid för mig att få den här längden på mitt hår så. önska man kunde säga när håret skulle växa så gjorde de de :(

bebisar

varit med Jennifer hela dagen typ. vi har bara kollat på the L word hela dagen typ. precis bakat en rulltårta. den vart ganska god ! ska väl kolla mer på l word nu och äta rulltårta ^^



vill att Lise ska komma hem men hon kommer inte hem fören i morgon. och om en vecka kommer Lise få rått bebisar. och sen en vecka efter får ju jag min bebisar ^^!

matmat

nu ska jag och JEJJEE äta god mat. sen kolla idol och äta massa tjockis saker ^^

Jennifer imorgon ♥

sitter just nu och kollar på ido, med Lise. efter de blir det ut med Bamse sen sova! ska föröka komma i tid imorgon. går nog upp halv 8 och ut med hunden och sen cykla till skolan. så kommer nog inte hinna skriva nått i morgon bitti. nu ska jag fortsätta kolla på idol. imorgon kommer oxå Jennifer då ska vi äta god mat ^^ men ni får inte veta vad de är för Jennifer vet inte heller om de än så ;) vi ska lixom ha en dejt !♥

kände att jag inte mådde så bra så gick hem tidigare från skolan. Lise sov hos mig igår. la ut madrasserna som ligger på min säng i vardagsrummet. så låg vi och kolla film sen så lyssnade vi på musik sen så somna vi. idol är ju ikväll igen så ska kolla på de med Lise. nu ska jag snart ut med Bamse sen ska jag bara ta det lugnt
.

GLAD!

jag är jätte glad! jag har döpt hanen nu. och han heter Mulle ^^ satt ihop dom förut. och det gick inte alls bra i början men sen blev det bra han försökte sätta på henne, jätte gosiga var dom med varandra. just nu är dom i samma bur och ligger bredvid varandra och sover skit söta ^^ hon kommer få ungarna runt den den 1 oktober. för antagligen är hon med ungar för dom har varit ensamma ett tag nu. eller så blir hon säkert ^^



hatar min datooor!

precis duschat, och suttit på ballen ett tag. solen sken så skönt. så vart ju tvungen att ta fram brillarna! väntar nu på att Lise ska komma hem. min dator är helt cp... knapparna vill inte funka ibland så måste nästan trycka skit hårt på att dom ska funka! speciellt S!  den vill aldrig... datorn hackar upp sig hela tiden så kan inte lyssna på musik medans jag gör andra saker. jätte irriterande!



idol och pizza!

mamma har åkt nu. fett skön dag. skulle ha skoljogg vid kvart över 1. så har vi lunch en timme och en halv timme varje onsdag. så vi börjar klockan 1. så skulle jag inte vara med på skoljoggen så drog hem halv 12. det var skönt. Lise var har ett tag förut nu har hon dragit till stallet. hon ska kolla ikväll så ska vi äta en flottig pizza och kolla på idol om hon hinner hem innan 8 !

Mina älsklingar ♥

så! nu har jag min hane som jag väntat på! han är jätte söt ^^! men han försöker smita typ hela tiden. tänkte att jag skulle para dom efter jag kommit hem från Hasse ellerMi natten innan jag åker och hoppas på att hon blir med bebisar. får se hur jag gör. dom har iallafall träffats idag. dom började slås lote smått kanske 2-3 gånger men annars var det helt okej! dom är väldigt kärleks fulla mot varandra tycker jag. han tvättar henne mycket och är jätte go ^^ han är ganska rädd oxå men det går snart över ^^ kommer lite bilder här. dom är väldigt lika, men den som ofta försöker smita ut från busen är hanen. vet inte riktigt vad den ska heta än men aa, kommer nog på nått. den kanske får heta prinsessan bara för att min hona heter prins ;)


Men har rök dom ihop lite. precis när jag tog kort.



FATTAR INTE VARFÖR INTE BILDERNA KAN VARA BREVE VARANDRA!!

södertälje

fick sluta tidigare idag. för ska åka upp till sädertälje och träffa pappa. Lise följder med mig oxå. så nu ska jag vänta på Lise sen vandra. känner mig skit stressad fast tåget inte går fören om en timme menaa..

The L word sen sova

var ju inge jävla idol idag ju... så blev inge heller. imorgon är det. och imorgon ska jag följa med Lise till stallet. men inge rida blir det för hästen jag skulle rida var lite skum idag så då vågar jag inte rida den. 
nu ska jag kolla L word sen sova!

Blir så irriterad...

blev visst hemma ändå .. 

blir så grymt irriterad på små äckliga vad dom nu är! som bara är allmänt dryga och ba aaa!!!!! jag blir skit arg förstår verkligen inte att man inte bara kan snacka som normala människor , stället så ska man kalla en massa fula ord och låta den små flickor säga massa fula ord oxå och ba vara allmänt irriterande. det stör mig så fruktansvärt mycket!! gaaaaa.... fast minns ju själv att jag bara ville ha någon att bråka med förut. men nu pallar jag inte bråka. för nu förstår jag inte det ''roliga' i de hela. VÄX UPP!

fint väder för en stalldag!..

blir visst stallet idag iallafall. Lise ska rida en häst och jag vill gosa lite med en annan häst som jag gillar ^^ men minns inte vad den heter...
ska åka vid 5 tiden så kommer nog komma hem sent idag.

bajss

slutade 2 idag så är hemma nu. dagen har gott skit snabbt och har varit en skön dag! skulle ju till stallet idag. men vädret är ju bajs så blir så lerigt där borta. idol ikväll oxå som jag ska se med Lise tror jag.

sommaren är verkligen slut nu.

vädret är inte okej! skolan snart, och jag har ingen aning när det är skolfoto. om det är de idag eller typ någon annan dag! så jag måste fixa mig nu i fall att .. mamma åker på onsdag till Hasse. kanske ska övernatta hos Linda då till torsdagen. sen på fredagen skulle kanske Jennifer kolla och sova. ska med mamma till Hasse helgen efter. har ingen lust att vara ensam hemma då. fast mest vill jag ju följa med för blir ledig på fredag, måndag och sen tisdag. för mamma ska vara borta alla dom dagarna. så det är ju najs. sen är jag lisom ledig redan på torsdagen frö då är det u begravning. men skönt med lite ledighet. barnen kommer oxå vara där. jag vill träffa Ebba! ^^



The L word!

varit med Lise vi har inte gjort nått typ. imorgon ska vi till stallet. blir inge rida imorgon heller :( hoppas det blir någon annan dag.... nu ska jag kolla lite l word sen sova !

mot ica !

nu vandrar jag ner mot ica och möter Lise!....:D



ost paj vill jag ha och det ska jag få oxå ;)

mamma bakar en ost paj åt mig^^

nu har jag precis kommit ut ur duschen. ska möra Lise vid ica sen vid halv 5 och handla lite cigg. så har jag funderat på att jag ska köpa en hamster hane istället i en djuraffär. så kommer jag antagligen ha kvar den faktiskt så kanske jag kan para dom igen efter ett tag om jag känner för de. får se hur jag gör. pappa kommer ut imorgon oxå. nu har han suttit sitt straff i nästan 2 år. fast jag är arg på pappa just nu så han kan gärna få sitta ett bra tag till !!!...

God morgon!

god morgon allesammans ! vaknade för en stund sen nu sitter jag och käkar rostat bröd med ost och marmelad på, det tycker jag är riktigt mumsigt ^^! ska fortsätta kolla lite på L word sen ska jag ut med Bamse !



nattblogg

kollat på några avsnitt nu, så nu ska jag ta en sista cigg sen lägga mig i sängen och försöka sova lite tror jag nog. känner mig  lite små trött. skriver mer när solen gått upp..! ^^

THE L WORD

Nu har jag laddat ner första säsongen av The L word! det är ju så jävla bra den serien. sätt den förut men den är värd att se igen.. så det blir väl att kolla på den hela natten. fast första säsongen är lite små seg men den blir bättre ;)


och Shane är så grymt jävla snygg!



lördagar suger ibland

håller på att kollar på Prey For Rock And Roll. den är snart slut och den är jätte bra!




funtar på om jag ska gå till rullen och handla lite godis kanske...
förut råkade jag hälla ett helt glas med fanta på min dator den vart helt kladdig....:( men den höll iallafall :D

himlen är skit fin och lite cool ;) det ser ut nästan som om det brinner där uppe.



Letters To Juliet

En jätte bra film med Amanda . Tycker hon är en jätte bra skådespelare. Dom filmerna jag sätt med henne har alltid varit bra. Som den har, och typ Mean girls den är ju skit rolig och lite fånig men bra. Sen så är hon ju med i Dear John. Den är ju så sjukt bra och sorlig ..:(   Jennifer's body den är hel sjuk.






våfflor...!

jag är jätte sugen på våfflor men har inte mycket pengar så kan inte handla de :(  måste ju ha pengar till cigg ossåå och har bara 200 typ och det ska räcka månaden ut....! jag vill vara rik och ha massa massa pengar som jag kan simma i ....!!!



trött

JEJJEE drog nyss. somnade typ vid 12 igår. ganska tidigt. var skit trött så bara skattade vi hela kvällen så typ så berättade hon en saga för mig innan jag somna om ett lejon och ett jätte stort troll som bara hade ett öga och sköt iväg lejonet ! det var skit roligt. vi har typ kollat film  nu på morgonen vaknade runt halv 11 eller nått. förut vaknade jag typ 5 och hade klätt av mig...!  idag ska jag bara slappa och äta rester från igen för det var gott igår och kolla film med sov kläderna och aa inte göra ett skit. jag är väldigt trött...!

Snippe dick fuck fiddle suck lick anal chick jacking

sitter här med JEJJEE. vi har kollat film och typ idol det var skojsan. vi ska väl snart ut med Bamse. sen typ aa vet inte.

faan!

skickade ju ett mail till en snubbe och undrade om han hade en hane som jag skulle kunna få para min hamster Prins med. men han hade ingen vintervit hamster som jag behövde han hade bara någon konstig kinesisk hamster...! så aa. men jag undrar fan om jag skulle kontakta den där andra som meilade mig om att hon hade en hane. bara att hon bor ju liksom utanför Stockholm. lite långt blir det ju att åka. vet inte vad jag ska göra. det finns ingen av er som har en hane jag bara skulle få låna lite så att min Prins skulle få en älskare över natten ^^, 

Det blir JEJJEE vid halv 4 idag..... längtar så mycket... GGRRRRR

najsss

min dator har varit helt cp idag. skrev feta långa men såklart cp min dator sig så aa. men har kollat på idol med Lise idag...igen... ska nog lägga mig snart och kolla tv sen sova. fredag imorgon så det är najsbajs! 

JENNIFER HOLM har blivit homosexuell... och tror hon är tänd på mig faktiskt.. OMG FETT ÄCKLIGT, kunde jag ha skrivit men iställer så skrev jag ; det är bara bra för jag är tänd på henne med faktiskt.....eller?... hon är inte bara min bästavän, hon är oxå min bästa ********** så aa ;) imorgon kommer det bli mysigt när hon kommer för då ska vi kolla på Sandor/Ida faktiskt... sen efter det ska vi *******...GRRRR...


fredag imorgon yaaooo

hemma lite tidigare idag. fick sluta lite tidigare för jag hade jobbat så bra idag^^ ska ut sen och träffa Jennifer en stund. jag är helt slut. fan läst i nästan 2 timmar! fett trött blev jag efter de... ska äta nått nu sen slappa lite sen JEJJEE!!



torsdag, snart fredag

god morgon! ny dag idag. solen skiner så det är ju härligt. men det är nog inte så varmt. ska äta macka min sen ge mig av till skolan sen blir det ju som sagt kanske rida. så kommer inte uppgradera nått mer. eller jo ikväll antagligen.

nu är det sov dags för lilla annis ♥.......igen!

nu är det sov dags. tidig morgon blir det. inte så skönt. är så förbannat jävla trött på skolan faktiskt. känner att jag verkligen inte orkar. men man måste ju. vädret är lite halv deppigt tycker jag. men idag har det iallafall varit blått på himlen.  hoppas det är de imorgon med så man blir lite piggare. känns som om jag börjar komma in i någon lite halv deppig period nu med.. känner verkligen inte för det just nu. för jag börjar verkligen komma in i skolan nu och känner själv att jag är duktig! vill inte sabba det nu. om jag ska bli deppig skiter jag bara i lektionerna och det vill jag inte!
saknar Andreas med!gör mig med deppig. min älskade store bror som jag hoppades skulle finnas här.. men livet är ju inte precis en dans på rosor som man helst velat ha, men kanske oturen försvinner i framtiden och ger mig lite tur istället! det skulle då va nått...

men nu ska jag försöka sova bort mina bekymmer och försöka vakna lite glad kanske..? kan ju vara lite glad för jag kanske ska rida imorgon och för att dte är torsdag och snart då fredag. så både då betyder helg och Jennifer. man borde ju inte kunna vara så mycket lyckligare. bara hoppas på att hon inte dissar mig.......igen!

jag lever!

hej! blev visst inge skriet idag.. kom nästan precis hem faktiskt. inge rida blev för för hästen jag skulle rida vad upptagen :(  men imorgon kanske vi skulle dit igen så då blir det rida ;) nu ska jag till Lise och kolla idol. men hörs mer när jag kommer hem eller imorgon kväll !

rida imorgon...kanske

kollat på idol hos Lise det var trevligt. nu äter jag kvälls maka sen är det sov dags !
sen rida imorgon gaaa !

mat dags

träffade Lise precis när jag kom hem, så har inte suttit vid datorn. tänkte kanske laga nått att äta. mamma jobbar kväll. ska med Lise imorgon och kanske KANSKE rida en häst vi får se. jag är väldigt rätt för hästar faktiskt tycker dom är så stora oxå läskiga. men ska börja med att typ klappa den....sen kanske borsta den eller nått. sen om ajg känner mig lite säker skulle jag rida den. vill rida jätte mycket för tycker det är kul. fats nu var det skiiiit länge sen jag satt på en häst så, aa vi får se ;) 
och jag har funderat på att kanske para min hamster Prins. men det är ju så att jag behöver en hane till det. och vill inte köpa en för vill bara ha en hona... så det är lite jobbigt. 



BUHUHU

kom inte alls upp klockan kvart över 6.. kom upp nu. så får duscha nu. en snabbis får de bli. jag ser inget när ja kollar ut genom fönstret . fett jobbig dag idag slutar ju inte fören 3... JAG ORKAR INTE!!!



god natt alla bajskorvar!

nu är de sov dags för lilla Anna. mamma är hemma nu så nu kan jag sova tryckt!^^ lekt med Lise hela kvällen och ska göra det imorgon med. fast hela dagen ^^ var med Jennifer en stund idag med. men hon dissa mig ganska tidigt.... fuck you fuckhead!  är lite trött nu faktiskt så det är ju bra! imorgon går jag nog upp vid kvart över 6 för måste duscha men får väl se hur det går. antagligen kommer jag inte komma upp så tidigt... annars blir det väl att gå upp 7. har ätit massa pulkagrisar idag så är helt full i magen. mamma kom hem med massa ^^ men nu blir det sängen nattii!

städ dag !

om jag skulle gått hade det bara varit 2 lektioner kvar så kändes lite meningslöst så blev en hemma dag. har precis damsugit hela lägenheten. det var skit hårigt precis överallt! bara för Bamse hårar så jävla mycket så man behöver typ städa 2 gånger i veckan. mamma tjatar alltid på mig att jag ska damsuga en gång i veckan men jag är så dålig på att göra de. för måste egentligen göra det bara för det var jag som ville ha Bamse. men nu har jag gjort det så nu är det jätte finnnntt ^^ får man hoppas att mamma blir glad när hon kommer hem då. nu ska jag bara diska för det blev visst massa disk igår efter jag lagat maten. så jag får bort det oxå. så jga kan hoppa in i duschen sen för att damsuga blir man ju inte direkt icke svettig av....!

Back to School

vaknat precis. ska nu fixa mig tänkte att jag är i skolan till 12. för nu har vi lunch om en halv timme så det är ju inge ide att jag kommer innan de. så kommer vid 12. då har vi Göran och alla älskar ju han! sen en lektion till sen var visst skolan slut.. men nu ska jag varma lite mat från igen som får bli min frukost. sen ut med hunden sen fixa mig lite sen vandra vidare to school!

nattii ♥

nu måste man sova. klockan börjar dra sig åt mycket. eller är redan mycket eftersom det är skola. ska ta en sista cigg nu och sen bädda ner mig i soffan tror jag.  och kolla på någon film att somna till. god natt alla !♥



mitt snygga rum just nu !

jag vill ha snö

blev Lise nu på kvällen. precis varit ute med Bamse och ska nu kolla lite tv sen blir det väl sova. skola imorgon ju. fryser som bara den. börjar verkligen bli kallt nu på kvällarna. längtar  faktiskt lite efter efter vinter och snön! det är så mysigt. men hoppas verkligen inte det blir lika kallt iår som förra året..

idag har jag varit duktig!

jag hällde ut mer än en halv chips påse i komposten !! så satt jag på en tränings skiva i 35 min det var jobbigt. sen så gick jag ut och gick snabbt med Bamse. så har jag plockat av bordet såg förjävligt ut. sen så diskade jag massa! har inte diskat nått nu när mamma varit borta så var ju disk från torsdags.. nu är det iallafall rent. har precis gjort varmchoklad och den är skit heeet! nu ska jag ta det lugnt. sen ska jag ut med Lise för hon ska köpa ciggareter till mig sen ska vi hem till henne och hålla på lite med hennes djur. alltså alla hennes 7-8 råttor mins inte hur många hon har nu. en är iallafall på smällen.... (a)




jag vill bada badkar!

jag är fett sugen på att ba lägga mig i ett varm badkar och ba slappna av! attans vad skönt. men såklart har man ju inge badkar... och jag vill ha ett badkar. fast jag har aldrig haft det. eller jo på alla ställen där pappa bott finns det badkar. men fan inte någon stans mamma bott. men jag är ju aldrig hos pappa så det hjälper ju inte mig liksom...:( förut för typ år sen badade jag alltid badkar hos Elin men inte nu längre...:( 
kul att jag gjort ett inlägg om badkar...:(


typ från 08 hemma hos Elin.

hösten kom väldigt snabbt tycker jag..

har varit vaken att tag nu. vid halv 11 drog jag till ica med Elin. och köpte chips ... det blev min frukost. just nu ligger jag i soffan och kollar på barnkanalen.. finns inget annat att kolla på. mamma kommer hem imorgon. funtar på att vara hemma imorgon. känner mig lite halv dålig faktiskt. det var bara 5 plus ute i natt. snacka om kallt! jag tycker att det är väldigt kallt nu med :(...


en gammal bild från hösten 08!

redan hemma? ja...

hemma.... jag är så jävla trött så nu ska jag faktiskt bädda ner mig och nog sova. fett sugen på oboy men finns ingen mjölk har... så måste handla imorgon..

ibland är jag bara så snygg!

Väntar på att klockan ska bli 7 så jag kan gå hem till Elin. men tiden går så sakta.. är iallafall klar nu. plattat håret och sminkat mig. blev rätt så bra ^^



Grrrrr ;)

hoppas ni får en trevlig lördag kväll!

nus ka jag fixa mig lite för ikväll blir det utgång. ska följa med Elin till Petra. Lollo är nog oxå där. henne vad det länge sen man träffa så. det ska nog bli trevligt. precis ätit lunch oxå, mums. det får bli min middag oxå.

reeen

nu är jag ren ^^  tror jag ska lägga mig och vila lite. blev skit trött. senare ska jag gå till ica och handla lite. om jag orkar de.



vem sjunger inte i duschen lixom!

just nu sitter jag i duschen. jag har inge badkar bara en bajs duscha. men jag sitter antingen på en stol i duschen eller på golvet .. jobbigt att stå ju. för jag duschar alltid så länge. datorn fick följa med in för jag vill ha musik medan jag duschar. så blir det lite roligare att duscha iallafall ! ;)  eftersom jag alltid sjunger i duschen är det med roligt med lite musik som jag kan sjunga till !

uppe tidigt , så vad ska man göra nu då ?

tidigt uppe idag. somnade typ klockan halv 12 i soffan. vaknade halv 8 och gick in och la mig i sängen. gick ju inte att sova ändå. ba vaknade hela tiden. så aa gick upp. väldigt trött är jag och har ont i ryggen av den här soffa!

..

kom precis hem från Ann-sofie. har varit där med Elin och Martin och käkat och haft det trevligt. just nu fryser jag som isbit... balkongen stog helt öppen så det är svin kallt i hela lägenheten! ska snart ut med Bamse i kylan. och efter det ska jag bädda ner mig faktiskt ..

blåååås dag

idag blir det s-tälje med Elin! hon skulle handla en present till Martin. en kall dag. väldigt kall tycker jag. väldigt blåsigt och inte alls skönt! somnade runt halv 1 igår. Jennifer kunde ju inte vara tyst . sne när hon väl blev det och båda somnat så ba ger hon ifrån sig ett ljud och både jag och Jennifer vaknar av de. det var skit kul!! ahahhaha kan inte sluta skratta ens när jag tänker på de xd så sjukt roligt var de... ska kolla film sen gå ner till stationen

nattii ♥

nu ska jag nog sova. med Jennifer ;) fats är inte trött alls men lär väl bli när jag lägger mig. blev inte mycket skrivet idag. men har ju lekt med Jennifer !

höhö

skoja igen. jennifer är bästa...



.

skoja.. jennifer är inte alls bäst..

jennifer är bäst

mamma åker ju idag. så  då är Jennifer så snäll och sover hos mig. så hon rädda min natt. hon är bäst.
fick sluta lite tidigare idag så det var skönt. så när man går hem så helt ba så där börjar det ös regna! så var jag tvungen att springa ut med Bamse oxå eftersom han inte varit ute sen i morse. nu ska jag torka lite sen så vänta på jennifer !

skoolan

ojojoj vad klockan är mycket. gick precis upp ur sängen.. så himla trött och inte alls sugen på att gå till skolan. skulle kunna stanna hemma men ändå så är jag duktig och tänker gå. ska äta upp min macka först sen snabbt ut med Bamse sen så fixa mig lite om man orkar de. sen vidare till skolan !

kissie?

kissie? 
anledningen till att jag läser hennes blogg är ju då för att hon är ju rolig. hon skämmer ju ut sig väldigt ofta. jag små gillar den. men bara för hon är så patetisk, och så tror att dom som läser hennes blogg typ avgudar henne ? jag tror mest att folk läser hennes blogg för att hon är som hon är. asså, typ helt cp i huvudet. hon kan ju inte vara frisk. bara för någon kommenterar nått dumt så är dom ju tydligen ''avundsjuka''  på henne. kan man inte kommentera en dum kommentar utan att man måste vara avundsjuk. det är ju bara stör de. dom kanske tycker hon är dum i huvudet eller typ bara anmält störd. jag förstår inte folk som tycker om hennes blogg, och verkligen älskar henne och hon är bäst och vackrast. hon har ju bara förstört sig själv. jag tyckte hon var söt förut. för då ganska länge sen. innan hon gjorde sina tutar till bomber, och gjorde hennes läppar till ja, jag vet inte vad. dom ser ju hemska ut! visst om man vill göra dom lite större. men det där är ju att överdriva! och med brösten. dom tycker hon ju är försmå. kul när hon är en gammal kärring och går där med hennes silikon bröst. hon kommer ha fett dålig rygg med. dom där kan ju inte väga lite...! och vad vinner man för att vara dum ? inget, eller ? hon förstör ju bara för dig själv. bara för att låren går ihop är man tjock ? vad är de om liksom. skulle inte förvåna mig om hennes gjorde det i verkligheten. om inte hjon rediskerade-(stavning) alla hennes jävla bilder så hon ser ut som ett skelett.. nej blää på henne..



ensam i helgen..

idag blev det Lise hela dagen. har inte gjort så mycket. snackat mest och ätit tårta ! ^^ ska snart lägga mig i sängen och sova. torsdag imorgon. så snart är det fredag! som alla väntar på. mamma åker Hasse imorgon, så då blir man ensam.. hon kommer hem på måndag igen.

hemmahemmma

hemmmaaa... skolan sluta 3. var där hela dagen! dagen var okej, men jobbig. hade lunch rast i 1 timme och 30 min. det var skönt! efter det så gick jag ner på Gnesta och möte Lise. så skulle vi fika sen så nu är jag hemma. ska snart ut med Bamse. senare ska jag träffa Lise igen.vädret har väl varit finfint. solen skiner och det är ju alltid skönt.

pigg och glad!

Nej jag är inte pigg och glad. jag är mer trött och ej glad. nu ska jag snart ge mig ut med hunden ''suck'' sen så fixa mig snabbt så jag är klar när mamma kommer. skulle vara skönt att bara lägga sig i sängen gen men nej! tycker den har veckan har gått väldigt sakta. annars tycker jag att skolveckorna brukar gå väldigt snabba. men dock nej inte den här! varför? jo för att vi har skit schema ! nu har jag inte tid att skriva mera. så nu tänker jag vandra ut med hunden och aa ..

men då får jag ju inte glömma att min vän Lise fyller 18 idag.
Grattiiss !




RSS 2.0