27 mars

hej alla!

idag så var jag ju med lena oh vi gick till adreas garv eftersom det är 2 år sen idag han gick bort. sen så var vi oh käkade på villan oh prata om massa oh det var väldigt trevligt. nu ska jag nog snart dra till lise oh tillbringa resten av min kväll där. det ska bli trevligt . jag har inte mer att säga så nu ska jag ut med bamsen så han får bajsa oh kissa !
så hejdå!

onsdag

hej. onsdag idag fett skönt eftersom vi är lediga imorogn och på fredag ^^,
idag händer inget utom att syster blir 19 idag ! så grattiiss ^^,
senare idag ska jag färga elins hår, tror jag.. sen inget planerat. bara slappa! imorgon åker jag till jennifer ohsover över där. hennes mamma ska på krysning oh hon vill inte vara ensam. oxå var det så länge sne jag var där. men det ska bli kul ^^, sen så följer hon med mig hem på fredagen så ska vi till elin på fredag kvällen oh fira henne ossåå. sen så följer jennifer mig hem oh sover över hos mig . aa sen har jag inga mer planeringar. mitt liv är ganska tråkigt så, (höhö)  men ja , hejdå !

__________________________________________________________________________

Det är så sjukt, så som jag känner för dig just nu har jag inte kännt på länge. fjärilarna verkligen flyger i min mage!

really want you to be my soon! can not wait any longer!
sick indeed, did not think I would feel like this again. every day I see you go where it is as if the time just stops! be mine!


onsdag

Hejsan,
Idag har jag varit i skolan, hade mötte. med det gick bra tror jag. slutade 3 gick hem sen drog jag ut med lise på en gång en lång promenad med henne oh bamse! det var riktigt mysigt. eftersom det är så skönt ute oh finnt väder. men det skulle kunna få vara varmare! men gick iallafall bara i tjocktröja utan att frysa så det var skönt! gick i 2 timmar så man var lite slut när man kom hem igen. bamse är helt slut. han ligger nu brevid mig oh snarckar ^^
tog lite bilder idag oxå. nu kommer  några inte så speciella men ändå ^^

hoppas ni har haft er en trevlig dag !


















Helgen

Hejsan,

helgen har varit bra.

Fredagen
: Skolan sen Elin ett tag. Sen var jag ute oh träffa Lena. Mötte henne vid dansut runt 12 tiden på kvällen/natten sätt oh snacka ett tag. Sen så gick vi till mig satt i min hiss oh snacka lite sen skulle hon dra oh träffa några oh då var klockan kanske halv 2 eller nått. så skulle jag röka innan jag drog in, men då hittar jag inte mina cigg ! Så var tvungen att gå tillbaka till dansut där, oh där låg dom tack oh lov. Men det var så jävla kallt så höll på att dö... Aja sen kom jag hem oh sov.

Lördag
: Kom till Elin vid 2 tiden kanske, Lollo var med där. Gjorde inte så mycket. Vid 6 hade Elin tvättstugan så Lollo oh jg följde med henne dit. Sen kom vi tillbaka gjorde inte så mycket. Drog till ica oh köpte cigg sen drog Lollo på någon fest oh jag var med Elin. Jag kolla på film på min dator oh Elin spela på sin. Så socialt, eller inte. Sen var vi vid tvätstugan sista gången vid 10 oh då tänkte jag på sex i tvättstugan av någon andledning. Sen kom vi in så var Elin tvungen att kolla på redtube oh kolla om det fans en porr film där i en tvättstuga. Det fanns det. Så vi kollade på porr lite. Så blev det att jag sov där oxå. Lollo kom till Elin typ vid 2 på natten så snacka vi lite somnade vid halv 5 typ.

Söndagen: Vaknade upp hos Elin. Så drog vi oh fikade med HannaP på rullen. Så snacka vi lite sen drog Hanna oh vi drog oh handlade. Sen drog Lollo hem. Så då gick jag oh Elin till henne . Jag kolla film oh Elin spela. Sen kom jag hem. Gick ut med bamse, duschade, träffade Lise oh rökte. Nu ska jag snart ut igen oh träffa henne oh röka kvällsciggen!

Det var min helg, inte alls rolig. Men man kan ju inte ha roligt varje helg, hejdå!







Mitt snygga hår !

fredag

varit med desire idag vid kyrkan tog lite bilder.........










onsdag

Hej alla ! idag var jag i skolan gick hem lite tidigare. träffa elin så gick vi oh stor handla på ica ^^ sen färgade hon mitt över hår rött! jag är så nöjd !

Det är rött, men ser lite brun aktigt ut menmen, inte i verkligheten ser det ut som rött :D

RSS 2.0