nattiii

idag kom Lise hem från sin kille Tim . och idag så klarade han körkortet så nu kan han åka ut och köra lite bil, grattiiss till han :D varit med Lise kollade på snövit var ju så jävla länge sen ^^ imorgon ska jag åka iväg med mamma och handla lite underkläder och säkert lite annat. och sen på onsdag ska jag med jennifer för då ska hon handla. sen på torsdag ska jag kanske till stendörren med Lise och hennes syster som kommer från norge och hennes kille och mamma. sen på fredag så vet ju alla vad det är så inget jag behöver berätta ;) bara att mamma inte är hemma i helgen :D

.

nu kom jag in från att varit ute och joggat med bamse.... det var jobbigt. fast rätt skönt oxå. nästa gång jag gör det tar jag med astma medicinen  >.< nu kan jag knappt andas. röka och springa passar inte precis in i min värd. men aja nu ska jag kolla efter en bra film och sen sova, för imorgon är det ju skola...



söndag

jag är trött och arg. mitt liv suger och jag är rök sugen. imorgon är det skola. ännu sämre. gnesta dagen på freda-lördag. längtar. mamma är dum.

idag ska jag typ inte gör ett skit. ska ner med elin sen och fixa cigg. tänkte rita lite oxå.

fredag

nu är det fredag så skönt ! nu ska jag med mamma och hasse basse, ska handla lite gå till graven och till mormor. jennifer sov hur mig i natt oxå . ska träffa henne senare. 
mamma har ställt sig i kö på en lägenhet nu oxå ...^^



idag är det 2 år och 2 månader utan min käre bror andreas bergqvist ♥

jag saknar dig så hårt så det gör ont. skulle bara vilja ha tillbaka allt.
ibland känns det nästan som  jag glömt bort dig. men det har jag ju inte.
men ibland känns det så. som om inget hade hänt. men kan fortfarande inte tro efter mer än 2 år att du är borta.
vill inte tänka så. försöker tänka på det positiva men det kommer inte upp någe positivt.
bara massa hemska saker kommer upp i mitt huvud. 

- älskar dig






torsag

hejsan hoppsan. jag är verkligen trött ... klockan är 07:40 börjar 08:15. men nu ska jag äta frukost. idag ska jag iallafall följa med elin till södertälje. sen vet jag inte mer :)

GLAD!

gick till mormor förut med mamma för hennes katt har fått kisse bebisar (a) hur jävla söta som helst . blev så kär i dom. gick till elin sen och snacka lite ;) prata lite om en flytt .... Jag ska antagligen få egen lägenhet (wwwiiiih) mamma ska flytta till sin kille som bor långt LÅNGT här ifrån, och jag vill verkligen inte flytta från lilla äckliga gnesta ^^ kanske ska flytta tillsammans med elin men det är inte bästammt än :) men hoppas det blir snart ska bli skönt :)

här kommer lite bilder från dagen.











mamma ♥


coola jah



måste ju visa min snygga tröjjja jag gjort i slöjden ;)




onsdag

nu ska jag till lise och hämta rått bur ^^
så nu får mina älsklingar mer plats att vara på ^^



sen har jag 2 till men hittar ingen bra bild .

längtar!

jag längtar verkligen till sommaren ! för jag vill verkligen jobba och tjäna ihop mina egna pengar som bara är mina!
kommer bli fetta najs!  kommer bli rik, eller nej kanske inte det. men hoppas det kommer bli en del ;) har inte frågat om hur mycket jag får i timmen än men ska göra det nästa gång jag snackar med dom. ska bli spännande ;)



tisdag

tjabbaa! idag suger vädret och det ska vara såhär hela dagen ! jag kom precis hem från skolan och jag är väldigt blöt. Så var man tvungen att gå ut med hunden precis när man kom hem, inte kul. nu ska jag ge bamse mat (min hund) sen blir det väl en inne dag. morgon dagen ser väl helt okej ut? ser ut som det blir en okej kväll iallafall :D






bästavän ♥

Du lyser upp mina dagar. Att ha en vän som dig är det bästa! Du finns alltid där när man behöver dig. Du är alltid glad och positiv, okej kanske inte alltid positiv menmen. Du är en av dom jag aldrig vill släppa. Alla minnen man har med dig. Alla bra och dåliga minnen. Men jag är så glad att jag har upplevt det med dig. Allt kul vi gjort tillsammans. Duma saker vi gjort tillsammans. Fast vi kanske inte gjort duma saker tillsammans eller det beror ju på hur man ser duma saker...aja. du får lova att aldrig lämna mig! Du är bäst jejjeholmoo!! min alban är vad du är . Och det gillar jag . 

-jag älskar dig bv!♥


måndag

Jag är typ glad! jag har fått somamrjobb på Gnesta strand. kanske inte det roligaste men det duger såbra så :D idag har det inte hänt mycket. varit i skolan vart lite med jennifer förut varit vid Gnesta strand och pratat ossåå. mamma kommer hem ikväll från sin ''älskare'' som hon varit hos hela helgen. Det är bara 2 veckor kvar sen är det Gnesta dagen ! och det kommer bli parfekt och roligt som bara den ! sen så är det ju faktiskt bara 3 veckor kvar till sommar lovet , bara 13 skoldagar ♥

söndag

Shooo alla. har inget att skriva måste ba lägga ut lite bilder från i fredags när jag och jennifer hade mysiiigt ..


vi grillade lite, i det sköna vädret jag är kocken ;)


vi mofffade lite..


jennifer ^^



RSS 2.0