torsdag

nu var det väldigt länge sen jag skrev känner jag. har inte hänt så mycket. har lov nu eller ja börjar ju nu på måndag så lovet är ju slut -.- känns hemskt. men aja , imorgon ska jag troligvis vara med desire. idag var jag med hanna. vi typ bara satt oh sncla det var skönt :) nu ska jag nog ba kolla tv eller nått .



_______________________________________________________________________________________

snart 2 år. saknar dig stort <3


söndag

hej. helgen har varit bra. varit hos desire :) fredagen var bra (y) mycket rolig ;) lördagen var mysig. vi var hos henne oh kolla film oh åt cips oh drack cola. det var mysigt. vi gick ut ocå men hittade ingen att gör så vi gick in igen efter en stund. söndagen var slö den med. kolla tv typ sen åkte jag hem vid 15:40 kom hem åt sen träffa lise nu sitter jag med mig själv oh ska kolla beverly hills oh dricka chocklad ! (a)




lite bilder från helgen .

färgade oxå håret på henne ;D

hahaha ! hon blev så snygg :)

så söt

snygg morgon frilla

det får bli den sista orkar inte nu :)

onsdag

jag är så glad att jackie och patrik van :D oh är glad att dom dela på allt ! me är ledsen över att det är slut :( ville ju se mer av det men det kommer väl mer folk i paradiset ;) men nu kommer det ju inte vara svenska nu kommer det säkert vara nått annat bajs språk -.- men jag ville faktist häldre att cimon oh greta skulle vinna men aja skit samma glad att inte erika vän iallafall. mycket bättre förut när kristoffer var med anneli då var han snäll. nu är han dumdum!
men aja det var så jag tyckte :p


torsdag

Hej!
Hemma idag med. Men jag vill inte vara hemma. Väldigt tråkigt . Men eftersom jag är sjuk så måste man ju. I helgen har dte inte hänt så mycket. Var med Desire det var mysikgt sen helgen som kommer så ska jag till henne hella helgen ^^ nu har jag precis kommit in från att varit ute med bamse oh lekt. lise följde med mig ^^ tog lite bilder på han då oxå när han hade så kul med sin bol. men ingen bol följde med hem för den slarvade han bort i snön -.- 3 bollen nu i vinter!








inte så jätte intresanta bilder men ändåå :) älskar min bamsen <3







RSS 2.0